top of page

INSTALLEER HOOGWAARDIGE VERTAALCABINES MET STIENON

Stienon

De essentiële tool voor uw conferenties

Bij bijeenkomsten waar meerdere sprekers aanwezig zijn, is het essentieel dat iedereen kan verstaan ​​wat er wordt gezegd. Heeft u er al eens aan gedacht om vertaalcabines te installeren voor uw internationale evenementen en conferenties? Dankzij hoogwaardige tolkapparatuur hebben deelnemers gemakkelijk toegang tot informatie die getrouw en in hun moedertaal is gereproduceerd.

Bovendien stellen de simultaanvertaalcabines tolken in staat om ondanks een lawaaierige omgeving kwaliteitswerk te leveren en bieden ze een ongeëvenaard luistercomfort voor de deelnemers. Wij leveren en installeren uw simultaanvertaalcabines zodat uw vergaderingen en bedrijfsevenementen voor iedereen toegankelijk zijn.

State-of-the-art apparatuur

Stienon beschikt over de modernste apparatuur om u moderne vertaal- en tolkoplossingen aan te bieden in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen van de Europese Commissie. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën maken we het gemakkelijk om uw congressen en vergaderingen te organiseren. We werken met apparatuur die bekend staat om de uitstekende prestaties, zoals die van het merk Bosch, de marktleider.

De cabines van Stienon zijn uitgerust met de Bosch NG-console, een resoluut eigentijdse tolkenpost die voldoet aan de nieuwste Europese normen, die interferentie van laptops vermindert en geschikt is voor slechtzienden. Ook voor simultaanvertaling maken wij gebruik van het uitstekende Integrus DCN digitale Congres Netwerk. Dit infrarode audiostreamingsysteem levert veilig resultaat, zonder interferentie van omgevingslicht en met optimale geluidskwaliteit.

 

Wilt u profiteren van een wereldwijde service? Combineer de huur van uw simultaantolkencabine met de vertaalservice van onze professionele tolken en ervaar een vlotte en snelle communicatie.

cabines de traduction

ONTVANG SNEL ALLE INFORMATIE OVER ONZE VERTAALCABINES. NEEM CONTACT OP!

bottom of page