top of page

LEDSCHERMEN: DIGITALISEER UW COMMUNICATIE MET STIENON

Moderne en innovatieve display-oplossingen

Stienon biedt professionele displayoplossingen voor bedrijven en instellingen. Onze schermen met hoge resolutie leveren contrastrijke, scherpe beelden. Dankzij hun hoge helderheid blijven ze zelfs op klaarlichte dag perfect zichtbaar.

Ledschermen voor binnen: veelzijdig en aanpasbaar

Zet grote interactieve led-walls in binnen uw bedrijf en breng uw boodschappen eenvoudig en creatief over naar uw klanten, bezoekers of medewerkers. Onze softwaregestuurde, cloudbeheerde oplossingen zorgen ervoor dat uw inhoud altijd wordt geleverd in overeenstemming met de beveiligings- en beheernormen van uw bedrijf. Het digital signage-systeem dat we installeren is gebruiksvriendelijk en vereist alleen in de handel verkrijgbare hardware die bekend is bij elke IT-professional.

Wij maken eenvoudig de led-wall die u nodig heeft en in het door u gewenste formaat. Dankzij slimme en innovatieve montagecombinaties rangschikt ons team de schermen zo dat er een sterke, visuele impact ontstaat. Ledschermen passen zich perfect aan de architectonische kenmerken van uw gebouw aan en worden op zichzelf al designelementen.

 

Zeg vaarwel tegen saaie vergaderruimtes en zielloze lobby's. Bekijk alle inhoud op uw ledmuren, inclusief livegegevens, video's, dashboards, RTSP-streams of camerastreams. Stream uw multimedia-inhoud eenvoudig live en op afstand.

Ledschermen voor buiten: een essentieel communicatiemiddel

Voor zoveel mogelijk mensen zichtbaar zijn, op klaarlichte dag, in een stad die nooit slaapt en toch indruk maken? Daar droomt u van. Met ledschermen voor buiten gaan u deze uitdaging met een voorsprong aan. Deze dynamische, high definition en perfect waterdichte billboards blijken een premium communicatiemedium te zijn dat veel meer mogelijkheden biedt dan statische borden:

verspreiding van informatie in real time

(vertragingen, weersvoorspellingen, veiligheidsinstructies, et cetera)

dynamische en originele inhoud

heldere en aantrekkelijke kleuren die in de loop van de tijd niet veranderen

hoge beeldkwaliteit

weersbestendigheid

Het is niet verwonderlijk dat buitenledschermen populair zijn bij grote evenementen, zoals festivals, voetbalwedstrijden of seminars. Stienon ondersteunt u bij de installatie van uw ledschermen volgens de huidige regelgeving en de laatste veiligheidsnormen.

DIGITALISEER UW COMMUNICATIE MET LEDSCHERMEN. DIEN UW PROJECT BIJ ONS IN, WE DENKEN GRAAG MET U MEE!

bottom of page