top of page

Waarom audiovisueel materiaal huren in plaats van kopen?

Met haar vele gebieden en verschillende specialiteiten is de audiovisuele sector al vele jaren een bloeiende markt. Wilt u speciale momenten vereeuwigen, een bedrijf voorstellen? Zakelijk, commercieel of privé? Edge Stienon in Brussel speelt graag een belangrijke rol in dit proces. Hebt u er al over gedacht om als particulier of bedrijf goed materiaal te huren dat volledig is afgestemd op uw behoefte?

Hoogwaardig materiaal


Bij de organisatie van uw evenement kan het een ware troef zijn een beroep te doen op een bedrijf dat audiovisueel materiaal verhuurt. In plaats van een klein fortuin uit te geven aan een hoogwaardige camera of performant fototoestel, maakt u een avond of enkele dagen gebruik van professionele kwaliteitsapparatuur, zonder verdere verplichtingen en grote uitgaven. Gespecialiseerde verhuurbedrijven van audiovisueel materiaal bieden gewoonlijk hoogwaardige kwaliteit.


Sterke prijzen


De reden waarom steeds meer particulieren en professionals audiovisuele apparatuur huren, is in eerste instantie de prijs. Met de vaak zeer aantrekkelijke verhuurprijzen hoeven ze in eerste instantie niet te veel geld uit te geven aan audiovisueel materiaal. Dan hebben we nog niet eens de logistieke en onderhoudskosten meegerekend mocht het uw materiaal zijn.


Veelzijdig en flexibel


Audiovisueel materiaal huren geeft u dus naast het evenement ook totale artistieke en logistieke vrijheid. U kunt eender wanneer een beroep doen op een verhuurbedrijf voor audiovisueel materiaal, en dit zonder een langdurige verbintenis. Dit concept is ook zeer veelzijdig en flexibel. Zo kiest u voor de rol van fotograaf, filmmaker, geluidstechnicus of andere, afhankelijk van het evenement en de locatie!


Maak gebruik van onze diensten en huur audiovisuele apparatuur van hoge kwaliteit.

Comments


Schrijf een reactie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page