top of page

Wat zijn de voordelen van indoor ledschermen ?

Ledschermen trekken automatisch de aandacht en nodigen het publiek uit om de informatie die erop wordt weergegeven te lezen. Stienon, specialist in audiovisuele apparatuur in Brussel, vertelt u meer over de voordelen.Kwalitatieve multimediaschermen

Ledschermen voor binnen onderscheiden zich door hun heldere en dynamische beelden, rijke kleuren en zeer hoog contrast. Dankzij hun hoge helderheid zijn videoweergaven scherp, zelfs in felle lichtomstandigheden.

U kunt ze dus installeren aan de gevel van uw winkel, in showrooms, hallen, enz. Hun lage energieverbruik is een andere grote troef. Ze geven ook niet veel warmte af.


Een krachtige digitale communicatie tool


Indoor ledschermen worden vaak ingezet in banken, luchtvaartmaatschappijen, restaurants en andere openbare ruimtes, omdat ze een eenvoudige communicatie met het publiek mogelijk maken.

U heeft de mogelijkheid om het scherm aan de muur of het plafond te bevestigen. Die laatste mogelijkheid is effectief om een lichtshow te creëren die voorbijgangers zal doen stoppen. Het wordt vaak gebruikt in bars, winkelcentra, discotheken, enz.


Marketingondersteuning met impact


Advertenties zijn bedoeld om consumenten te overtuigen voor uw producten te kiezen. Aarzel niet om uw promotievideo's op een scherm op een display in de winkel te tonen. Deze audiovisuele animaties dragen ook bij aan een geanimeerde sfeer in uw zaak.


Ideaal voor dynamische evenementenlocaties


Dit indoor scherm maakt uw evenementen levendiger. Tijdens beurzen zullen bezoekers worden aangetrokken door de boodschap die u voor uw stand laat zien. Hierdoor zullen ze meer geneigd zijn om vragen te komen stellen.


Een ledschermpresentatie is ook een aanrader tijdens seminars, congressen en concerten. De weergave is duidelijk en visibel voor het hele publiek.


Heeft u ledschermen nodig, ongeacht de gewenste afmetingen, neem dan contact op met Stienon, actief in heel België.

Comments


Schrijf een reactie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page