top of page

ORGANISEER UW EVENEMENT IN BELGIË OF INTERNATIONAAL MET STIENON

Waarom vertrouwen op Stienon?

Vertrouw de organisatie en het beheer van uw evenementen toe aan een team van professionals. Stienon is een partner bij uitstek voor de organisatie van seminars of internationale conferenties. Met meer dan 60 jaar ervaring in de audiovisuele markt heeft onze expertise ons in staat gesteld om te werken met veeleisende en prestigieuze klanten.

We werken regelmatig samen met de Europese Commissie en het Europees Parlement, maar ook met de stad Brussel, BPost, MIVB of NMBS.

 

Stienon heeft de ervaring en vaardigheden om u te ondersteunen bij het organiseren van uw evenementen, klein of groot.

360°-service

Van de organisatie tot het beheer van uw evenement, inclusief geluid, logistiek en catering, Stienon verzorgt uw evenementproject als geheel. Ons team van specialisten bestudeert zorgvuldig uw specificaties met u en creëert een evenement op maat. Onze grote veelzijdigheid en onze expertise stellen ons in staat u een veelvoud aan aanvullende diensten aan te bieden die uw evenement onvergetelijk zullen maken. Ege Stienon biedt u een hele reeks uitrustingen voor een opmerkelijk evenement:

Ledscherminstallatie voor de verspreiding van dynamische en originele inhoud

Installatie van een geluidssysteem om van uitzonderlijk geluid te genieten

Terbeschikkingstelling van een dj

Creëren van unieke lichtsferen

Selectie van een cateraar

Logistieke ondersteuning

Van productlanceringen tot modeshows, van grote publieksevenementen tot privérecepties, Stienon ondersteunt u bij het organiseren van het evenement dat bij u past en geeft het een uniek karakter.

CREËER EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT, NEEM CONTACT MET ONS OP.

bottom of page