top of page

DIGITALISEER UW EVENEMENTEN MET STIENON EN MAAK EEN BLIJVENDE INDRUK 

Beklijf uw publiek vast met professionele webinar

Heeft u een stabiel en betrouwbaar videoconferentiesysteem nodig? Wilt u een sterke synergie creëren tussen uw vergaderruimte en uw telewerkende collega's? Denkt u na over de beste manier om een ​​boodschap te sturen naar al uw klanten of om uw medewerkers te verenigen? Stienon is er trots op u een studio te kunnen bieden waarmee u uw bedrijfscultuur levend kunt houden door middel van online webinars.

Onze volledig uitgeruste audiovisuele studio is beschikbaar met of zonder tolkcabines. In dubbele cabines kunnen we tot twintig talen tolken. Daar vindt u ook een 16-9 leddisplay. Wij verzekeren u een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Uw videoconferenties verlopen probleemloos zonder technische issues.

Studio audiovisuel Ege Stienon

Val op en vestig uw bekendheid

Een eentonig webinar dat langdradig wordt, kan ervoor zorgen dat de kwaliteit van uw presentatie in twijfel wordt getrokken. De studio van Stienon is uitgerust met Green Key of Green Screen technologie om speciale effecten toe te voegen en elke interventie te stimuleren. Wij bieden u de mogelijkheid om een ​​geheel op maat gemaakte visuele omgeving te creëren die aansluit op de merkidentiteit van uw bedrijf of instelling.

 

Door de studio van Stienon te gebruiken, profiteert u volledig van nieuwe technologie voor boeiende en interessante online ervaringen. Evolueer uw videoconferenties en webinars en behoud de aandacht van uw publiek op lange termijn.

COMMUNICEER EFFICIËNT, CREATIEF EN PROFESSIONEEL OP HET WEB. BOEK ONZE STUDIO!

bottom of page